Welkom
Menu
Last update:
October 05. 2015 22:27:23

Welkom

Welkom op de website van de stichting cultuurreizen sint martinus. Op deze website is informatie te vinden over onze herfst reis naar de Zuid Italie. Er staan op de website o.a. links naar webcams en virtuele tours, maar ook actuele ontwikkelingen rond de reis en alle informatie die tijdens de bijeenkomsten is uitgedeeld.

Let op: Zeer belangrijke informatie

U hebt bij deze reis de keuze uit twee varianten, de kortere variant en de langere variant.

Bij de kortere variant kiest u voor een 9 daagse reis, die start op zaterdag 24 oktober en eindigt op zondag 1 november. Dit is exact de herfstvakantie 2015. U reist heen met de touringcar, maar u vliegt terug van Zuid Italiƫ naar onze regio. De reis wordt verder gemaakt met onze eigen vertrouwde LITAX Royal Class touringcar.

Bij de langere variant maakt u een 12 daagse reis per LITAX Royal Class touringcar. De heenreis verschilt niet van de korte variant, de terugweg wel. U bezoekt dan aanvullend Perugia, Ravenna en Trento. De reis duurt van zaterdag 24 oktober tot en met woensdag 4 november 2015.

Veel plezier met de website en mocht u nog tips hebben of fouten ontdekken in de site laat het ons dan gerust weten.

Veel plezier op reis en bij de voorbereidingen!


De inhoud van deze site is met de meeste zorg samengesteld. Desalniettemin kunnen in geen geval aan de informatie op deze site, noch op een van de gelinkte sites, rechten worden ontleend

Powered by CMSimple | Template Design by NMuD