Welkom

Welkom

Welkom op de website van de stichting cultuurreizen sint martinus. Op deze website is informatie te vinden over onze herfst reis naar de Bulgarije en Turkije. Er staan op de website o.a. links naar webcams en virtuele tours, maar ook actuele ontwikkelingen rond de reis en alle informatie die tijdens de bijeenkomsten is uitgedeeld.

Let op: Zeer belangrijke informatie

U hebt bij deze reis de keuze uit twee varianten, de kortere variant en de langere variant.

kortere variant kiest u voor een 9 daagse reis, die start op zaterdag 18 oktober en eindigt op zondag 26 oktober. Dit is exact de herfstvakantie 2014. U vliegt dan naar Sofia en terug brengt het vliegtuig u van Istanbul uit naar onze regio. De reis wordt verder gemaakt met onze eigen vertrouwde LITAX Royal Class touringcar.

Bij de langere variant maakt u een ruim twee weken durende reis per LITAX Royal Class touringcar vanuit Maastricht. U bezoekt dan niet alleen Bulgarije en Turkije, maar u ziet ook een prachtig stuk Midden en Zuid Oost Europa. Daarbij komt u op plekken waar weinig toeristen komen. De reis duurt van woensdag 15 tot en met donderdag 30 oktober 2014.

Veel plezier met de website en mocht u nog tips hebben of fouten ontdekken in de site laat het ons dan gerust weten.

Veel plezier op reis en bij de voorbereidingen!


De inhoud van deze site is met de meeste zorg samengesteld. Desalniettemin kunnen in geen geval aan de informatie op deze site, noch op een van de gelinkte sites, rechten worden ontleend

stichting cultuurreizen sint martinus
Home Home